SDM05938
Aperitivi – Bar – Restaurant – Event

BARCELAR

Barcelar is meer dan alleen een Brasserie. Het is een plek om gezellig samen te aperitieven aan de bar; een restaurant om met je gezelschap lekker te eten; een plek voor vergaderingen en businesslunchen; en een prachtige locatie om evenementen te organiseren. Onze missie is om elke klant een aangenaam gevoel te geven bij hun bezoek aan BarCelar. Dit doen we door onze focus te leggen op Hospitaliteit, Gezelligheid, en Teamwork. Zo zorgen wij samen als één team voor de optimale ervaring.

Kort samengevat: 
BarCelar is jouw Favoriete Plek om te genieten met vrienden, familie, en businessrelaties !

IMG_6469 2
BarCelar

Aperitivi

Een lekkere aperitief vergezeld met onze heerlijke sharing dishes is de perfecte combinatie voor een aperitivi in BarCelar. Wij bieden een ruim assortiment van aperitieven zowel Alcoholisch als Non-Alcoholisch. Alsook een heerlijke selectie van sharing dishes. 

Every Time is Apero Time!

BarCelar - Cleydael

Brasserie

Een Frans – Vlaams – licht Zuiders getinte keuken, is waar Restaurant BarCelar – Cleydael bekend voor staat. Onze keuken reikt van de traditionele gerechten tot onze specialiteiten waarvoor we gekend zijn. Ieders vindt wat wils! Wij serveren onze gerechten met veel liefde en trots. Elk gerecht wordt met de nodige precisie behandeld. Zo zorgen wij ervoor dat elke klant met een fijn gevoel de zaak verlaat.

Tijdens een gezellig etentje in ons restaurant kan je niet enkel genieten van het eten, maar ook van een prachtig zicht op Kasteel Cleydael. Dit zicht valt ook te bewonderen op ons zonnig terras aan het restaurant.

Neem uw partners, klanten, en collega’s mee voor een zakenlunch in een discrete rustige omgeving. 

Relax, Dine & Enjoy is het motto hier!

IMG_6442 3