Menu Restaurant
Om Te Starten
Duette Croquettes
21
Verse Kaas & Garnaalkroketjes
Croquettes Crevettes
22
Verse Noordzeegarnaalkroketjes
Ambachtelijke Kaaskroketten
19
Verse kaaskroketjes
Zalmtartaar
23
Vers Gesneden Zalm - Komkommer - Dressing
Tapas Plankje
28
Serano Ham - Chorizo - Manchego - Zongedroogde Tomaatjes - Bruchetta - Humus - Broodstengels
Carpaccio Piemonte
21
Rundscarpaccio – Rucola – Balsamico – Parmesan
Tonijn Tataki
26
Fijn gesneden Tonijn - Sesamzaad - Sojasaus - WassabiMayo
Scampi “Curry Smith”
22
Met Fijngesneden Appeltjes
Menu Restaurant
Onze Klassiekers
Huisgemaakt Koninginnehapje
24
Verse Videe – Sla Mix – Friet
Belgisch Stoofvlees
26
"De Koninck" Bier – Witloofsla – Friet
Steak Tartaar
29
Traditioneel Bereid door de Chef – Friet
Albondigas van Onze Chef
25
Mediteraanse Gehaktballen - Gekruide Tomatensaus - Puree
Menu Restaurant
Vlees & Vis
Filet Pur
42
+/-250 gr - Slaatje - Verse Frietjes
Chateaubriand
38
+/-250 gr - NieuwZeeland - Grasgevoederd - Slaatje - Verse Frietjes
Tagliata Italiana
39
Tranches Rundvlees – Rucola – Balsamico - Pasta
Côte à l'Os
39 pp
+/-1200 gr. Specialiteit v/h Huis – Gegrild – Rozemarijn – Grof Zout – Frietjes (2Cts.)
Gemarineerde Ribbetjes
29
MayoSambalSaus – Look – Verse Ananas - Frietjes
Paardenfilet
42
+/- 240 gr - Witloofsla - Frietjes
Black Angus Burger
34
Gegrild - Ui - Tomaat - Romeinse Sla - Licht Pikant - Frietjes
Vispannetje
34
Diverse vissoorten – Puree
Scampi "Curry Smith"
29
Fijngesneden Appeltjes – Friet
Zeebaars Op Vel
32
Warme Seizoensgroenten – Krielaardappeltjes
Gebakken Kabeljauw
39
Kruidenkorstje - Seizoensgroenten – Hollandaise Saus – Puree
Paling in 't Groen
37
Traditioneel Huisbereid - Frietjes
Menu Restaurant
Salades & Pasta's & Veggy
Caesar Salade
28
Kip – Romeinse Sla – Croutons – Ansjovis – Parmesan
Burrata Caprese
25
TomatenCarpaccio - Burrata - Dressing - Basilicum - SeranoSnippers
Sla Scampi
29
Gebakken scampi's - Gemengde Sla - Licht Spicy
Salade Geitenkaas
28
Geitenkaas – Spekjes – Appel – Noten
Groententuinje
27
Seizoensgroenten op verschillende wijzes en smaken
Pasta BarCelar
28
RundsCarpaccio – Pasta – Pesto – Rucola – Balsamico - Parmesan
Pasta Bolognaise
21
Originale
Spaghetti Vongole
28
Venusschelpjes – Peterselie – Geblust met Witte Wijn
Menu Restaurant
Desserten
Dame Blanche Classique
12
Vannile Ijs – Chocoladesaus – Slagroom
Moelleux
13
Donkere Chococlade – Vanille ijs
Crème Brûlée
12
Huisgemaakt - Gekarameliseerd
Café Glacé 'Originale"
13
Mokka Ijs – Vanille Ijs – Koffielikeur –Koffie – Verse room
Tarte Tatin
14
Gekarameliseerd – Vanille Ijs